OVER ONS

CNS Transport B.V. is een transportbedrijf dat in 2011 is opgericht.
Wij vervoeren containers binnen het groot haven gebied van Rotterdam.

Wat doen wij?
Wij verzorgen vervoer voor onze opdrachtgevers met de grootst mogelijke zorg en toewijding. Bij ons bent u aan het juiste adres voor Containertrucking in al zijn facetten. Of het nu om kleine of grote opdrachten gaat, wij doen onze uiterste best het transport zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Ons team
Ons team bestaat uit gedreven mensen die elk hun mannetje staan als het gaat om het leveren van een topprestatie. Wij werken uitsluitend met onze bekende chauffeurs die allemaal al vele jaren met ons samenwerken om uw goederen op vertrouwde en correcte wijze op de juiste plaats te krijgen.

ONZE KENMERKEN

Betrouwbaar

We houden ons aan onze beloftes. Wij vinden het belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij met een hecht team van medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om er voor te zorgen dat uw goederen snel en veilig vervoerd worden.

Flexibel

De wens van de klant staat bij ons voorop. Wij bieden altijd een oplossing die het beste past bij wat u nodig heeft. Tijdens het gehele traject denken we actief met u mee en sturen we bij indien noodzakelijk. Op deze manier worden transport opdrachten vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.

Efficiënt

We bereiken het gewenste resultaat door onze doelmatige aanpak. Onze ervaren planners en vakbekwame chauffeurs zijn bekend met de dynamiek van transport en logistiek.
Met elkaar zorgen wij ervoor dat de economisch meest voordelige aanpak gekozen wordt.

Delen

© Copyright 2019 - CNS Transport B.V.