DIENSTEN

CNS Transport B.V. is gespecialiseerd in het wegvervoer van alle typen en soorten zeecontainers. Klanten zijn expediteurs, rederijen, logistiek dienstverleners en verladers.
Met modern materiaal worden dagelijks zeecontainers vervoerd vanuit de havens in Rotterdam naar bestemmingen in de Benelux.

Het eigen wagenpark van CNS Transport B.V. is voldoende groot, flexibel en divers om alle soorten en typen zeecontainers met hun specifieke lading te vervoeren.

ADR

Onze chauffeurs en voertuigen zijn uitgerust om ADR stukgoed te vervoeren. Dat houdt in dat we voldoen aan alle verplicht gestelde hulpmiddelen om gevaarlijke stoffen te kunnen veroveren, lossen en laden. Ook beschikken wij over afvalvergunningen voor Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.

VOLGEN VAN UW CONTAINERS

CNS Transport B.V. beschikt over de nieuwste technologie wat betreft Track en Trace systems. Dankzij onze GPS units bent u in staat om op elk moment van de dag uw container live te volgen.

IMPORT & EXPORT

CNS Transport B.V. probeert om zo effectief en efficiënt mogelijk uw transport opdrachten uit te voeren. Daarom kunnen wij in overleg met de rederijen uw importcontainer weer hergebruiken voor uw export lading om zo containerhandlings te voorkomen.

COMMUNICATIE

CNS Transport B.V. is 24/7 bereikbaar waardoor u altijd een directe aanspreekt punt heeft.

VEILIGHEID

al onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheids- en comfort systemen, zoals: voertuigstabilteitsregeling, FCW: Forward Collision Warning en LDWS: Lane Departure Warning System. Ook zijn onze containersloten voorzien van een SCM keurmerk.

ONZE VISIE

Visie

De markt van zeecontainervervoer groeit. Schaalvergroting en globalisering gaan door, waarbij vervoer over de weg over een korte afstand onmisbaar is. Wegvervoer is snel en flexibel. CNS Transport B.V. vindt dat wegvervoer de concurrentie op het gebied van kosten en milieu aankan met andere modaliteiten.

Missie

CNS Transport B.V. organiseert en verzorgt het volledige nationale en internationale zeecontainerwegvervoer tegen marktconforme tarieven. Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan dienstverlening binnen de geldende wet- en regelgeving. Het totale plaatje moet kloppen.

Kwaliteit

CNS Transport B.V. hecht veel waarde aan hoge kwaliteit van haar diensten, het optijd leveren van diensten aan de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard ook het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van haar diensten en haar interne processen.

Delen

© Copyright 2019 - CNS Transport B.V.